Recenzije

Samra Galjanić
Samra Galjanić
2024-03-27
Ivana zna svoj posao i razumije se u ono sta radi. Meni je napravila GMB racun,i dala puno korisnih savjeta za daljnji rad. Svaka preporuka!! ????
Petar Duvnjak
Petar Duvnjak
2023-12-14
I am delighted to recommend Ivana Dedić for her exceptional skills as a virtual assistant. Ivana has played a crucial role in enhancing my LinkedIn profile, demonstrating not only her proficiency in digital platforms but also her keen understanding of professional branding and networking. Her attention to detail is remarkable. Ivana meticulously organized and updated my profile, ensuring that every section - from the summary to the experience details - was presented in the most impactful manner. Her suggestions for optimizing my profile not only improved its appearance but also significantly increased its visibility and engagement. Beyond her technical skills, Ivana's professional demeanor stands out. She is communicative, responsive, and always willing to go the extra mile to address any concerns or make necessary adjustments. Her proactive approach and ability to anticipate needs made the collaboration both efficient and enjoyable. Ivana's expertise has been invaluable to me, and I am confident that she will bring the same level of dedication and excellence to any task she undertakes. I highly recommend her services to anyone seeking a competent and reliable virtual assistant.
ksenija valentic
ksenija valentic
2023-11-30
Otvaranjem svog obrta za web dizajn i SEO shvatila sam važnost prisutnosti na LinkedIn poslovnoj mreži. Budući da uživam u svom poslu, nisam željela gubiti vrijeme na ispunjavanje i optimiziranje LinkedIn profila a bio mi je potreban. Ivana je meni delegirala SEO svoje web stranice a ja sam njoj ono što ona radi najbolje - LinkedIn na kojem je aktivna od početka svog obrta. Prezadovoljna sam odrađenim poslom i svima bih je preporučila za sređivanje Lin profila!
Ivana Vezmarovic
Ivana Vezmarovic
2023-11-24
Nemam što drugo reći na suradnju s Ivanom osim da sam zadovoljna do neba! Trebala mi je pomoć u smislu kontaktiranja potencijalnih klijenata, dogovaranje sastanaka i follow up poziva, a Ivana je sve zadatke odradila profesionalno i bez greške.Njene komomunikacijske vještine i inteligentna pitanja su mi pomogle i da sama uvidim najbolje rješenje te od srca preporučam da joj se javite i prepustite joj svoje administrativne brige sa 100% sigurnosti da će vam uštedjeti vrijeme i dobiti vrhunske rezultate.
Amanda Posavec
Amanda Posavec
2023-11-21
Ivani sam prepustila otvaranje svog Google bussines profila i to je bila odlična odluka. Brz i lak dogovor, brza realizacija, spremna odgovoriti na dodatna pitanja. Svaka preporuka za Ivanu i ako još niste otvorili svoj Google bussines profil- javite se Ivani :)
slavi gab
slavi gab
2023-11-16
Ivana je profesionalna, detaljna i ugodna za suradnju. Moj Linkdin profil je doživio preporod. ♥️ Prestrena sam! ????
Emilija Korač
Emilija Korač
2023-11-16
Kao vlasnica wellness studija, moj dan je u potpunosti ispunjen u radu s klijentima i organizacijom poslovanja studija. Kako sam htjela prošiti vidljivost studija na društvenim mrežama, u ovom slučaju na LinkedIn-u, sama sam pokušavala tjednim uloviti vremena kako bih postavila svoj profil i uredila ga. Tada sam shvatila da ne znam ništa o tome i da samo gubim vrijeme i živce. Odlučila sam tada angažirati Ivanu koija je cijeli posao odradila kroz par sati, temeljito, detalno i točno, a mene oslobodila velikog opterećenja i daljnjeg gubitka vremena. Hvala Ivana :)
Mara Božinović
Mara Božinović
2023-10-28
Ivanu sam angažirala kao virtualnu asistenticu za tehnički dio izrade moje prodajne stranice (landing page). Oduševljena sam njezinom brzinom i učinkovitošću. Moje upute je provela u djelo onako kako sam i zamislila, a uz to je i proaktivno predlagala poboljšanja. Cijenim i njezinu pomoć s mailing listom. Želim istaknuti i ugodnu i srdačnu komunikaciju. Planiram i dalje surađivati s njom. Toplo je preporučujem svima koji traže profesionalnu i pouzdanu virtualnu asistenticu.