Marketinške usluge

Moje marketinške usluge su usmjerene na mala poduzeća kojima je marketinška podrška ključna za uspješnu prodaju proizvoda/usluga.

Ekonomski fakultet u Splitu, smjer marketing diplomirala sam 2002.g. Dodatno sam se obrazovala iz Internet marketinga i brendiranja a završila sam i brojne edukacije iz marketinga jer je to područje mog osobitog interesa.

Razumijem koliko je važno imati dobro osmišljen marketinški plan i strategiju kako bi se postigli ciljevi. Posebno sam osviještena o tome da mnoge male tvrtke nemaju vremena ili sredstava za pravilno provedbu marketinga, što je razlog zašto sam tu da im pomognem.

Kako bi vaša prisutnost na društvenim mrežama bila upečatljiva i primamljiva za vaše potencijalne kupce, za vas kreiram sadržaj za društvene mreže, pišem blog postove, uključujući vizuale koje izrađujem u Canvi.

Nadalje, nudim usluge oglašavanja na Facebook-u i Google-u. Ove platforme omogućuju ciljano oglašavanje vašeg proizvoda/usluge, što je iznimno važno za postizanje željenih rezultata.

Provodim i istraživanje tržišta kako bih bolje razumjela vašu ciljanu publiku ili konkurenciju te kako bih pomogla u odabiru prave marketinške strategije.

Kao dio mojih usluga, nudim i izradu newslettera u Mailchimp-u, što je izvrstan način za izravnu komunikaciju s vašim postojećim i potencijalnim kupcima.

Moja ponuda uključuje i izradu landing (prodajne) stranice u MailerLiteu kao i izradu Google Business profila, što  vam omogućuje da predstavite svoje proizvode i usluge u najboljem svjetlu te da se predstavite na internetu na profesionalan i moderni način.

Kako sam od početka poslovanja aktivna na LinkedInu, gdje dobivam najviše B2B klijenata, mogu vam ponuditi izradu i/ili optimizaciju vašeg LinkedIn profila.

Ukratko, moje marketinške usluge su prilagođene malim poduzećima kojima je potrebna marketinška podrška. Ako nemate vremena baviti se marketingom, ja vam mogu pomoći u svim aspektima marketinške strategije te vam ponuditi najbolje rješenje za vaše poslovanje.